субота, 20 березня 2010 16:02

У важкій боротьбі "Карпати" переграли "Оболонь"

У важкій боротьбі "Карпати" переграли "Оболонь"

Львівські "Карпати" здобули третю перемогу в чотирьох матчах цього року. Гра з "Оболонню" легкою не вийшла. У Києві львів"яни взагалі грають важко проти цього суперника: нинішня перемога - перша за всю історію їхніх взаємин. І, будь "Оболонь" трохи наполегливіше на початку другого тайму, все могло б закінчитися зовсім інакше.

З іншого боку, "Карпати" могли вирішити долю ще в першому таймі, але за рахунку 1:0 на їх користь суддя не зарахував чистий гол Батісти, а потім не призначив майже настільки ж безперечний пенальті.

Відсидівши в обороні, гості дочекалися, поки суперник видихається, і провели декілька разючих контратак. Кінцівка знову ж таки була за "Оболонню", яка могла як мінімум зрівняти рахунок ...

Таким чином, "Карпати" вийшли на чисте четверте місце і з нетерпінням чекають, чим відповість "Дніпро".

Оболонь - Карпати - 1:3 (1:1)

Голи: Яворський 24 "- Зеньов 11", Ощипко (п.) 71 ", Кожанов 79"

"Оболонь": Товт, Клименко, Лозинський, Яворський, Конюшенко (Бондаренко, 74 "), Трусевич, Сибіряков, Куценко, Котенко (Мірошниченко, 27"), Валєєв, Іващенко (Онисько, 80 ")

Запасні: Рибка, Лень, Васильєв, Карамушка

"Карпати": Тлумак, Мілошевіч, Ощипко, Тарасенко, Федецький, Годвін, Кожанов (Кополовець, 88 "), Худоб"як, Ткачук, Зеньов (Фурта, 83"), Батіста (Гурулі, 64 ")

Запасні: Мисак, Петрівський, Сагайдак, Габовда

Попередження: Клименко 15 "- Мілошевич 53", Фурта 88 "

За матеріалами terrikon

Зараз ви читаєте новину «У важкій боротьбі "Карпати" переграли "Оболонь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі