неділя, 26 травня 2013 17:52

"У понеділок я підпишу контракт з "Барселоною" - Неймар

"У понеділок я підпишу контракт з "Барселоною" - Неймар
Скоро Неймар стане одноклубником Мессі ФОТО: sport-xl.net

Нападник бразильського футбольного клубу "Сантос" Неймар підтвердив, що у понеділок підпише контракт з іспанською "Барселоною".

Як повідомляло раніше в суботу іспанське видання Marca, "Барселона" досягла домовленості з "Сантосом" щодо придбання форварда збірної Бразилії Неймара, вартість трансферу футболіста складе приблизно 50 мільйонів євро.

"Я не можу дочекатися понеділка, адже мої друзі і сім'я вже знають про моє рішення. У понеділок я підпишу контракт з "Барселоною", - написав Неймар у своєму мікроблозі в мережі Twitter.

Форвард також повідомив, що останній матч у футболці "Сантоса" проведе в неділю проти "Фламенго", а до "Барселони" приєднається після виступу за збірну Бразилії на Кубку Конфедерацій.

Неймар провів за "Сантос" 133 матчі, в яких забив 70 м'ячів. За збірну Бразилії, основним нападником якої він є, провів 32 зустрічі, забивши 20 голів.

Зараз ви читаєте новину «"У понеділок я підпишу контракт з "Барселоною" - Неймар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі