четвер, 01 листопада 2012 15:38

У Німеччині вболівальники "Динамо" взяли штурмом стадіон "Ганновера"

У Німеччині вболівальники "Динамо" взяли штурмом стадіон "Ганновера"
Учасники заворушень на стадіоні в Ганновері ФОТО: lenta.ru

У Ганновері поліція затримала 18 осіб через заворушення на стадіоні після матчу між командами "Ганновер 96" і "Динамо" (Дрезден), пише Focus з посиланням на заяву поліції 1 листопада. Представник правоохоронних органів розповів, що заворушення і зіткненя з поліцією трапилися з вини дрезденських фанатів.

Заворушення почалися ще до гри, коли вболівальники дрезденського "Динамо" провокували бійки з групами місцевих суппортерів, повідомляє Tagesspiegel. Потім близько 1, 4 тисячі фанатів гостей намагалися прорвати пункти квиткового контролю на вході на стадіон. Деякі залазили через паркани. 400 фанатів таки потрапили на стадіон без квитків, після чого поліція тимчасово перекрила всі входи.

Матч закінчився перемогою ганноверської команди з рахунком 4:3, і після фінального свистка фанати "Динамо" вибігли на поле і стали підривати петарди. Поліції вдалося швидко повернути їх на трибуни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимощук відіграв весь за "Баварію": результати 1/16 фіналу Кубка Німеччини

Безпеку перед заходом і під час нього забезпечували близько тисячі співробітників поліції з водометами, які вони, втім, не стали застосовувати. Скільки всього людей постраждали в результаті заворушень, поліція не може точно підрахувати.

Тим часом у Берліні в найближчі дні відбудеться зустріч представників Німецької футбольної ліги, клубів уболівальників, а також органів безпеки. Вони будуть обговорювати заходи безпеки на стадіонах. Зокрема, пропонується ввести на футбольних матчах такі ж заходи обережності, як в аеропортах.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині вболівальники "Динамо" взяли штурмом стадіон "Ганновера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі