четвер, 13 жовтня 2011 11:51

Вболівальники бразильського клубу напали на свого футболіста

Вболівальники бразильського клубу напали на свого футболіста

Вболівальники бразильського футбольного клубу "Палмейрас" напали на гравця команди Жоао Вітора. Це сталося 11 жовтня, коли півзахисник прийшов в офіційний клубний магазин.

Сварка почалася зі словесної перепалки, а потім переросла в бійку, в ході якої Жоао Вітор отримав незначні травми, повідомляє Associated Press.

У бійці також взяли участь друзі футболіста, які були разом з ним. Бійку зупинили поліцейські, які нікого не затримали. 22-річний Жоао Вітор був доставлений в лікарню, але незабаром залишив її. Він не є гравцем основного складу, але регулярно виходить на заміну.

Вболівальники, які напали на Жоао Вітора, були незадоволені результатами "Палмейраса". Як відзначає видання Soccerway.com, у чемпіонаті Бразилії команда посідає дев'яте місце, відстаючи від лідируючого "Корінтіанса" на 11 очок. В останніх дев'яти матчах "Палмейрас" здобув тільки одну перемогу.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники бразильського клубу напали на свого футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі