пʼятниця, 04 січня 2019 13:06

У Німеччині обговорюють майбутнє Коноплянки в "Шальке"

У Німеччині обговорюють майбутнє Коноплянки в "Шальке"
Коноплянка може залишити "Шальке". Фото: gamebet.news

Керівництво "Шальке" готове розглянути пропозиції від інших клубів щодо українського півзахисника Євгена Коноплянки, вважають відразу декількох німецьких видань.

Як повідомляє Revier Sport, керівництво "Шальке" остаточно визначилося зі своїми трансферними справами на найближчий місяць. Клуб збирається почистити склад і спробувати посилитися серйозними атакуючими футболістами. З приводу другого, поки багато туману і чуток. Кажуть про Доменіко Соланку з "Ліверпуля" і Муніра Ель-Хаддада з "Барселони".

А ось щодо чистки складу, то тут вже все гранично ясно. У січні команду залишить орендований у "Челсі" Абдул Рахман Баба. Другу частину сезону-2018/2019 захисник проведе у французькому "Ліллі". Пішов до "Монако" і ветеран Налдо, який відбігав у Бундеслізі 13 років, повідомляє "Команда №1".

Є бажання рвонути з Гельзенкірхена і у Йоханнеса Гайса з Франко Ді Санто, які незадоволені своїми ролями в глибокому резерві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шальке" готує чистку - Коноплянка в зоні ризику

Як запевняє Bild, залишати чотирьох не горять бажанням Амін Харитина і наш Євген Коноплянка. Але, за даними обох джерел, у клубі готові розглянути пропозиції від інших команд щодо марокканця та українця. Не виключено, що хтось із них (або обидва відразу) незабаром залишать готель Melia Villaitana в іспанському Бенідормі, де команда Доменіко Тедескі сьогодні почне підготовку до другої частини сезону-2018/2019.

11 січня біля "Шальке" запланований єдиний контрольний поєдинок - проти бельгійського "Генка" Руслана Малиновського.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині обговорюють майбутнє Коноплянки в "Шальке"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі