пʼятниця, 20 грудня 2013 15:34

"У нас є попередня домовленість з Фоменком" - Коньков

"У нас є попередня домовленість з Фоменком" - Коньков
Анатолій Коньков і Михайло Фоменко проведуть робочу зустріч ФОТО: ffu.org.ua

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков проведе додаткову робочу зустріч з головним тренером національної збірної Михайлом Фоменком. На ній будуть обговорені деталі контракту керманича "синьо-жовтих".

Нагадаємо, що попередньо угоду тренера з ФФУ продовжено до кінця 2015-го року.

"У нас є попередня домовленість з Михайлом Івановичем, що контракт буде продовжено. Ми ще раз з ним зустрінемося і обговоримо всі деталі", - відзначив Анатолій Дмитрович.

Президент ФФУ сказав, що від Фоменка не було жодних побажань або зауважень стосовно тренерського штабу збірної. Найближчий матч національна команда проведе у березні.

"Поки йдуть переговори, тому детально можу сказати пізніше. Наразі відомо, що перший матч у новому році відбудеться 5 березня. Ми робимо все, щоб розклад товариських зустрічей був максимально зручним для нашого внутрішнього календаря", - підкреслив Анатолій Дмитрович.

Під керівництвом Фоменка збірна України зайняла друге місце у групі і вийшла у раунд плей-офф чемпіонату світу. У стикових матчах українці поступилися команді Франції - 2:3.

Зараз ви читаєте новину «"У нас є попередня домовленість з Фоменком" - Коньков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі