середа, 27 жовтня 2010 17:33

У Лужного підозрюють запалення легень

У Лужного підозрюють запалення легень
На сьогоднішній матч 1 / 8 фіналу Кубка України проти "Севастополя" київське "Динамо" вирушило без свого наставника.

У виконуючого обов'язки головного тренера біло-блакитних Олега Лужного, хто застудився напередодні недавнього поєдинку з "Волинню" у чемпіонаті країни, лікарі підозрюють запалення легень, і сьогодні тренер пройде детальне обстеження в одній з клінік Києва.

Під час же ігри з кримчанами "Динамо" будуть керувати асистенти Лужного - Валерій Зуєв і тренер воротарів Михайло Михайлов.

Нагадаємо, що в майбутньому матчі тренерський штаб біло-блакитних не зможе розраховувати на Андрія Шевченка, який продовжує заліковувати в Мюнхені травму коліна, отриману в поєдинку Ліги Європи з АЗ, а також на нападника Артема Мілевського, що пропускає цю зустріч через перебір жовтих карток .

Крім того, хорватська хавбек киян Огнен Вукоєвич отримав час для відпочинку і в сьогоднішньому матчі також участі не візьме. У той же час, повернувся в загальну групу Айїла Юссуф, який має можливість вийти на поле в грі із "Севастополем".
За матеріалами Korrespondent, Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «У Лужного підозрюють запалення легень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі