вівторок, 26 жовтня 2010 09:30

Шевченко не допоможе "Динамо" у Кубку України

Шевченко не допоможе "Динамо" у Кубку України
У середу, 27 жовтня, київське "Динамо" проведе черговий поєдинок: у рамках 1 / 8 фіналу Кубка України "біло-блакитні" зіграють на виїзді з "Севастополем". І знову, судячи з усього, динамівцям у цій зустрічі не допоможе капітан команди Андрій Шевченко, який, нагадаємо, під час матчу Ліги Європи з голландським "АЗ" отримав сильний удар по коліну і відразу після гри вирушив на обстеження до Мюнхена.

Станом на даний момент в коліні у Шевченка зібралася рідина, тому поки тренуватися йому не можна. Відповідно його участь в кубковій грі з "Севастополем" малоймовірна, повідомляє "Блик".

Хто ж точно не зіграє в завтрашньому матчі, так це Артем Мілевський. У позавчорашньому поєдинку з "Волинню" динамівський нападник отримав жовту картку, яка стала для нього четвертою, і автоматично вилилася в одноматчеву дискваліфікацію.

У той же час, відзначимо, що вже приступив до індивідуальних занять півзахисник "Динамо" Мілош Нінковіч, який в матчі з "Карпатами" отримав забій шиї. Позаду пошкодження спини і у воротаря "біло-блакитних" Дениса Бойка, але він як і раніше тренується з молодіжним складом "Динамо".
За матеріалами Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «Шевченко не допоможе "Динамо" у Кубку України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі