вівторок, 26 жовтня 2010 06:16

Лужний виграв утретє поспіль

 

Олег Лужний здобув третю перемогу поспіль на посаді головного тренера київського "Динамо". Після виграшів у львівських "Карпат" та нідерландського АЗ віце-чемпіон України минулої неділі переграв на виїзді луцьку "Волинь" — 2:1.

— У турнірній таблиці "динамівці" йдуть на другому місці, — каже "ГПУ" 48-річний Євген Яровенко, колишній гравець дніпропетровського "Дніпра". — Але за видовищністю гри я б поставив команду на четверту-п'яту позицію в українському чемпіонаті. Дії підопічних Олега Лужного не вражають. Команда "сідає" фізично після 60-ї хвилини. Але і до неї немає тонкої комбінаційної гри, погано працюють фланги. Ставка робиться тільки на індивідуальну майстерність окремих футболістів. Лужний у цьому не винен: він прийняв розібрану команду і по ходу сезону мало що може змінити. Помітно тільки, що Олег Романович постійно у грі, заводить команду. Морально-вольові у "Динамо" на рівні. Хоча "Волині" відверто не пощастило у кінці зустрічі. Лучани могли зрівняти рахунок.


Новий тренер "Динамо" поставив на місце правого захисника Бетао, а Тараса Михалика перевів у півзахист. Виправдано?

— Так, бо є результат. Але я ще відзначив би прогрес Ярмоленка. Він значно розширив свій тактичний діапазон. Може не тільки забивати, але і підігрувати.


"Шахтар" після поразки у Лізі чемпіонів від "Арсеналу" переміг на своєму полі "Ворсклу".

— Коли говорять про те, що донеччани реабілітувалися за лондонську невдачу, у мене це викликає тільки посмішку, — стверджує експерт. — Різні рівні та різні команди. Був на матчі: "Шахтар" не показав усього, на що здатен. Луческу зробив кілька замін. І не скажеш, що нові гравці — Кобін, Чижов, Віценець, Степаненко — себе аж надто проявили. До перерви командної гри у гірників не було, і добре організована "Ворскла" спокійно руйнувала атаки донеччан. Добре, що у чемпіона був Алекс Тейшейра. Його я назвав би найкращим гравцем матчу, навіть незважаючи на вилучення.


"Дніпро" під керівництвом іспанського тренера Хуанде Рамоса переміг на виїзді київський "Арсенал".

— Головне, що прищеплює Рамос команді — відповідальність. Дорожити м'ячем, не бити його куди очі дивляться. Але поки що команда не справляє враження монолітної. Вона явно потребує посилення.


Футбол. Чемпіонат України. Прем'єр-ліга. Результати матчів 14-го туру


"Шахтар" (Донецьк) —"Ворскла" (Полтава) — 1:0

"Волинь" (Луцьк) — "Динамо" (Київ) — 1:2

"Зоря" (Луганськ) —"Кривбас" (Кривий Ріг) — 1:0

"Арсенал" (Київ) —"Дніпро" (Дніпропетровськ) — 1:2

"Іллічівець" (Маріуполь) —"Металіст" (Харків) — 1:4

"Карпати" (Львів) —"Металург" (Донецьк) — 2:1


15-й тур

30 жовтня (субота)

15.00 "Ворскла" — "Карпати" (Перший, ТРК "Футбол")

16.30 "Дніпро" — "Шахтар" ("1+1")

17.00 "Металург" З — "Зоря" (ТРК "Футбол")

19.00 "Металіст" — "Оболонь" ("2+2")

31 жовтня (неділя)

13.30 "Таврія" — "Севастополь" (ТРК "Футбол")

14.00 "Кривбас" — "Арсенал" ("2+2")

15.30 "Металург" Д — "Волинь" (ТРК "Футбол")

16.00 "Динамо" — "Іллічівець" ("2+2")

"Севастополь" (Севастополь) —"Металург" (Запоріжжя) — 1:0

"Оболонь" (Київ) —"Таврія" (Сімферополь) — 2:1


Зараз ви читаєте новину «Лужний виграв утретє поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі