понеділок, 09 листопада 2009 11:41

У Франції Стаховський травмував спину

У Франції Стаховський травмував спину

Сергій Стаховський на турнірі в Берсі травмував спину, а не коліно.

Українському тенісистові Сергію Стаховському не вдалося подолати кваліфікаційний бар"єр на Мастерсі BNP Paribas Masters в Берсі, Франція, а також узяти реванш у француза Арно Клемана за поразку в першому колі Відкритого чемпіонату Австралії в січні цього року.

У фіналі кваліфікаційного турніру за рахунку 6-5 на свою користь киянин, подаючи на сет, отримав травму і залишив корт на інвалідному візку.

У телефонній розмові з Юрієм Сапроновим Сергій Стаховський повідомив, що травмував спину: від втоми і перенапруження, викликаних великою кількістю проведених за останній місяць матчів, між хребцями затиснулося нервове закінчення.

Завтра український тенісист вилітає на обстеження до Відня, а після одужання має намір дати юним українським тенісистам Майстер-клас в Харкові.

Нагадаємо, що французька версія офіційного сайту турніру сьогодні дала інформацію про те, що киянин травмував праве коліно.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «У Франції Стаховський травмував спину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі