четвер, 08 липня 2010 13:56

"У фіналі ставлю на Іспанію" - Сергій Ребров

"У фіналі ставлю на Іспанію" - Сергій Ребров

На ЧС-2010 визначилися фіналісти. Золоті медалі мундіалю розіграють Іспанія та Нідерланди 11 липня в Йоганнесбурзі на стадіоні "Соккер Сіті". "Червона фурія" у другому півфіналі обіграла бундестім – 1:0.

"Після гри з Німеччиною, у фіналі я ставлю на Іспанію, - заявив Сергій Ребров у програмі "Третій тайм" на каналі ICTV. - Звичайно, Голландія – дуже сильний суперник. Фінал дуже важко прогнозувати. Все залежить від налаштування кожного гравця, як вони прокинулись у день фіналу і чи готові вони на 100%."

На ЧС-2010 Ребров вболівав за збірну Англії.

"Після вильоту англійців за нікого особливо не вболіваю. Зараз мені цікаво дивитися футбол. Матч Німеччина – Іспанія вийшов дуже красивим. Сподобалась гра іспанців. Було цікаво подивитися на німців після пропущеного голу. Я очікував гіршого від бундестіму. Збірна створила кілька моментів. Ті матчі, які німці виграли, вони забивали першими. Тепер їм було важче."

Німці грали з іспанцями без дискваліфікованого Томаса Мюллера. Старший тренер юнацької збірної Росії Андрій Талалаєв вважає, що це дна з причин поразки бундестіму.

"Не думаю, що Мюллер грає у збірній Німеччини настільки важливу роль. Команда сильна колективом. Це вона довела у всіх матчах чемпіонату світу. Те як вони грали на контратаках виглядало вражаюче."

Німці 10 липня в матчі за третє місце зіграють проти Уругваю, який у півфіналі програв голландцям з рахунком 2:3.

"Не розумію, для чого на чемпіонаті світу проводити матч за третє місце. Звичайно, це цікаво, але чемпіоном стає одна команда. Мундіаль – це не Олімпіада. Це я заявляю з позиції вболівальника. Якщо б у мене був шанс зіграти за третє місце, я б з радістю це зробив і викладався у грі, так як і у фіналі."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"У фіналі ставлю на Іспанію" - Сергій Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі