середа, 18 грудня 2019 08:47

У бою Лопес не побачить Ломаченка – екс-чемпіон світу

У бою Лопес не побачить Ломаченка – екс-чемпіон світу
Прогрейс був чемпіоном у першій середній вазі

Василь Ломаченко має шанси перемогти Теофімо Лопеса.

Так вважає колишній чемпіон світу в першій напівсередній вазі Реджис Прогрейс (24-1, 20 КО). Він прокоментував майбутній поєдинок між українцем та американцем за абсолютне чемпіонство у легкій вазі, який імовірно відбудеться у квітні.

"Вважаю Ломаченка фаворитом у бою з Лопесом. У Теофімо є шанси, він швидкий і сильний, але Василь хороший на ногах. Як говорив Мухаммед Алі, ти не можеш вдарити те, чого не бачиш", – цитує екс-чемпіона ua-football.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми знесемо голову Ломаченку – батько Теофімо Лопеса

22-річний Теофімо Лопес 14 грудня нокаутував боксера з Гани 32-річного Річарда Коммі. Прогрейс вважає, що ганець був недостатньо швидкий. А Ломаченко діятиме по-іншому.

Ломаченко відвідав поєдинок між Коммі та Лопесом. Одразу після закінчення піднявся в ринг і привітав свого майбутнього суперника з перемогою. Теофімо обійняв Василя та зробив спільне фото.

Поєдинок між Василем Ломаченком (14-1, 10 КО) і Теофімо Лопесом (15-0, 13 КО) ймовірно відбудеться 18 квітня на арені "Медісон-сквер-гарден" в Нью-Йорку. На кону будуть чотири чемпіонські титули WBC, WBO, WBA і IBF.

Букмекери вже приймають ставки. Аналітики букмекерських контор називають фаворитом українця. Але пророкують Ломаченкові важкий бій. На його перемогу встановлено коефіцієнт 1.25, на перемогу Лопеса - 3.75, на нічию - 23.0.

"У наступному році хочу об'єднати всі пояси, а після цього організувати бій з Джервонтою Девісом", - цитує слова Василя Ломаченка ESPN.

30-річний Реджис Прогрейс має прізвисько "Ругару" - людина з вовчою головою. Його останній бій відбувся 26 жовтня із Джошем Тейлором. Прогрейс програв за рішенням більшості суддів.

Зараз ви читаєте новину «У бою Лопес не побачить Ломаченка – екс-чемпіон світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі