середа, 19 грудня 2018 11:58

У "Айнтрахті" розповіли, чи злякалися "Шахтаря"

У "Айнтрахті" розповіли, чи злякалися "Шахтаря"
Симонов прокоментував жеребкування Ліги Європи. Фото: ФК "Шахтар"

Колишній гравець "Шахтаря", а нині адміністратор "Айнтрахта" Ігор Симонов прокоментував жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Якихось особливих емоцій, зізнаюся, не було - мені вже не 20 років. Хоча вони б точно були, якби випала можливість не просто зіграти з" Шахтарем ", а зіграти з ним в Донецьку. У моєму рідному місті.

Зараз повно інформації про будь-яку команду. Інша справа, що у мене постійно запитують, в якому місті відбудеться гра - у Харкові, Києві або десь ще. Поки складно відповідати на таке питання.

Як футболісти відреагували на жереб? Взагалі-то, вони не хотіли "Шахтар". Говорили: "Хто завгодно, але тільки не "Шахтар". Думають, що це не дуже зручний суперник. Плюс бачили, як "гірники" грали проти "Хоффенхайма". Матч, який проходив у Німеччині, я і сам відвідав. Втім, такі розмови ходили до жеребкування, а коли воно відбулася, хлопці сказали: "Шахтар" - значить, "Шахтар", - передає слова Симонова "Команда №1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" та "Шахтар" можуть зіграти в Лізі Європи за порожніх трибун

"Шахтар" перебрався в Лігу Європи з Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «У "Айнтрахті" розповіли, чи злякалися "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі