вівторок, 24 квітня 2012 17:15

У 24-річного рекордсмена світу з жиму штанги розірвалася печінка

У 24-річного рекордсмена світу з жиму штанги розірвалася печінка
Михайло Алгаш не витримав перенавантажень. Фото з ??сайту vk.com

В Омську помер призер світових та європейських змагань з жиму штанги Михайло Алгаш. Спортсмен помер на 24-му році життя від розриву печінки, який був викликаний великими навантаженнями. Про це повідомляє Powerlifting.in.ua. Про смерть Алгаша також повідомляється в групі на сайті "Вконтакте", яка була створена на підтримку спортсмена.

20 квітня Алгашу після одного з тренувань стало погано і він був відправлений до лікарні. За словами одного спортсмена, Алгаш готувався до великого змагання і активно тренувався. "Міша занадто багато брав, готувався в чемпіонату Європи, мабуть, перетягнув", - заявив один спортсмена Life News.

Михайло Алгаш народився в Омську в 1988 році. Він займався бодібілдінгом і пауерліфтингом, брав участь в російських і міжнародних змаганнях. Після займався жимом штанги.

У серпні 2011 року Алгаш виграв чемпіонат Євразії, попутно встановивши світовий рекорд серед юніорів. Росіянин підняв 270 кілограмів з положення лежачи при власній вазі в 129 кілограмів.

Зараз ви читаєте новину «У 24-річного рекордсмена світу з жиму штанги розірвалася печінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі