середа, 23 лютого 2022 23:57

Тризуб допоміг Яремчуку забити "Аяксу" та порятунок "Ман Юнайтед": результати матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

У середу, 23 лютого, відбулося ще два матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з футболу сезону-2021/22.

Чемпіон Іспанії мадридський "Атлетико" не зміг перемогти вдома англійський "Ман Юнайтед" -1:1.

Господарі вийшли вперед на початку матчу завдяки голу Жоао Фелікса. Португальський форвард вдало зіграв на другому поверсі. Гості відігралися в кінці гри зусиллями Антоні Еланга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яремчук перейшов не у той клуб. Експерт розповів про проблеми українського нападника у "Бенфіці"

У іншому матчі "Аякс" зіграв у гостях із "Бенфікою" - 2:2.

Гості вийшли вперед у середині першого тайму. Потім нападник "Аякса" Себастьян Алле забив спочатку у свої ворота, а за декілька хвилин знову вивів гостей вперед.

Зрівняв рахунок у матчі форвард збірної України Роман Яремчук. Український нападник вийшов на заміну у другому таймі та за декілька хвилин вдало зіграв на добиванні. Після забитого м'яча Яремчук зняв ігрову футболку та продемонстрував всьому футбольному світу майку із гербом України. Таким чином, Роман виявив підтримку рідній країні після агресії Росії.

Автор: Gettyimages.com
 
Автор: Gettyimages.com
 
Автор: Gettyimages.com
 

Матчі-відповіді відбудуться 15 березня.

У попередніх матчах 1/8 Ліги чемпіонів "Ювентус" зіграв у нічию із "Вільярреалом" -1:1, "Ман Сіті" розгромив "Спортинг" -5:0. ПСЖ виявився сильнішим за "Реал". "Челсі" здолав "Лілль". "Баварія та "Зальцбург" не змогли виявити сильнішого. "Ліверпуль" переміг "Інтер" -2:0.

Зараз ви читаєте новину «Тризуб допоміг Яремчуку забити "Аяксу" та порятунок "Ман Юнайтед": результати матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі