пʼятниця, 31 жовтня 2008 19:55

Три генерали подали у відставку через смерть Олексія Черепанова

Три генерали Залізничних військ Російської федерації написали рапорт про звільнення у зв"язку із смертю хокеїста омського "Авангарду" Олексія Черепанова. Генерали опинилися винні в тому, що Черепанов, а також ще 19 військовослужбовців термінової служби було незаконно відряджено в "Авангард" з військової частини, повідомляє lenta.ru з посиланням на "Інтерфакс".

Одним з тих, хто написав рапорт про звільнення опинився генерал-майор Володимир Кримський. Вінобіймав посаду начальника управління фізпідготовки Озброєних сил РФ. Імена двох інших генералів невідомі. Крім того, у зв"язку із смертю Черепанова у відставку подали три полковника, які також були причетні до незаконного відрядження хокеїста в "Авангард".

19-річний Олексій Черепанов проходив службу в Омській залізничній бригаді і був відряджений в "Авангард". За словами помічника головнокомандуючого Залізничними військами по інформаційному забезпеченню Владимира Карпенко, це було зроблено незаконно. За підсумками перевірки, проведеної в бригаді, було виявлено ще 19 випадків незаконного відрядження військовослужбовців в "Авангард".

13 жовтня 2008 року Черепанов знепритомнів під час виїзного матчу "Авангарду" з "Витязем" з підмосковного Чехова. Хокеїст був доставлений в лікарню і через декілька годин помер. Причиною смерті Черепанова стала серцева недостатність, викликана гіпертрофією серцевого м"яза.

Зараз ви читаєте новину «Три генерали подали у відставку через смерть Олексія Черепанова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі