пʼятниця, 06 лютого 2009 11:25

Тренер "Астон Вілли" вимагає анулювати трансфер Аршавіна

Наставник "Астон Вілли" Мартін О"Ніл дуже незадоволений трансфером Андрія Аршавіна, який перейшов у "Арсенал" після закриття трансферного вікна.

На думку О"Ніла, зимове трансферне вікно необхідно відмінити, оскільки дуже короткий період дозаяви не дозволяє повноцінно підготуватися до підписання контрактів гравців.     

Тренер наполягатиме, на обговоренні ситуації з Аршавіним на зборах акціонерів англійської Прем"єр-лізі у четвер, повідомляє "Telegraph".

Нагадаємо, раніше "Gazeta.ua" повідомляла, що самі фанати "Арсеналу" виступали проти купівлі Аршавіна, мотивуючи це тим, що за ці гроші можна було б купити дількох дійсно потрібних команді гравців.

Для того, щоб якось налагодити зв"язок зі своїми новими фанами, Аршавін влаштував зустріч з англійськими вболівальниками.

Після того, як Андрій Аршавін підписав контракт із "Арсеналом" і пройшов презентацію, форвард збірної Росії вийшов до уболівальників і поділився своїми планами на майбутнє.

"Я задоволений. Я став "каноніром". Саме це і зробило мене щасливим. Прагнутиму якнайшвидше показати себе", - поділився своїми емоціями Аршавін.

"Я повинен приєднатися до команди у п"ятницю або суботу, але зараз я поки що не готовий. Чи зіграю я, вирішить Арсен Венгер", - заявив росіянин.

"Останні дні були для мене непростими, але зараз це вже не має ніякого значення. Я став "каноніром", це головне", - цитує слова Аршавіна Sky Sports.

Фанат, rusfootball.info, vz.ru

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Астон Вілли" вимагає анулювати трансфер Аршавіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі