середа, 04 лютого 2009 14:11

Аршавін став героєм анекдотів

Аршавін став героєм анекдотів

Російський спортивний сайт "Чемпіонат.Ру" опублікував статтю, в якій зібрані найкращі коментарі читачів, залишені 2 лютого до новин про перехід Андрія Аршавіна з "Зеніту" в "Арсенал". Всього в день трансферу російського футболіста новини і статті на цю тему зібрали більше шести тисяч коментарів.

Відвідувачі сайту часто порівнювали перехід Аршавіна з серіалом і нагадували, що 2 лютого в США був День бабака. В однойменному фільмі герой Біла Мюррея "застряг в часі": довгий час, прокидаючись, він виявляв, що знову наступило 2 лютого. Кожне нове повідомлення про переговори між Аршавіним, "Зенітом" і "Арсеналом" супроводжувалося новими жартами.

Аршавін перейшов в "Арсенал" в День бабака

Коментуючи ту новину, що з"явилася в 08:25 новину "Аршавін і Лахтер знаходяться в Лондоні" (Денніс Лахтер - агент футболіста), користувач samcrown написав: "А якщо не встигне (оформити перехід) до опівночі, приватний літак перетвориться на гарбуз, а Андрій в Катінсуса". (Валерій Катінсус - захисник клубу "Томь").

Після повідомлення "Аршавін помічений в Хертфордширі" (на базі "Арсеналу"), яке з"явилося в 12:18, Товмач Арши написав: "Аршавін - агент 007 "з ліцензією на вбивство і розрив мозку".

Коли в 13:02 "Чемпіонат.Ру" повідомив, що "Аршавін повертається в лондонський аеропорт", користувач Fcsm1488+7538к[VK] написав: "Відмінить зворотні рейси!!!!!!!!", а pfening припустив, що "Дізнавшись про це, Адвокат (Дік Адвокат - головний тренер "Зеніту") змінив всі замки на базі "Зеніту" і заплакав".

У 15:35 з"явилася новина "Аршавін знаходиться в одному з офісів "Арсеналу", і незабаром це підтвердив користувач "Добрий Кіт": "Я через гуглмапс дивився) Він точно там) Стоїть біля офісу і кидає сніжками у вікно ради директорів, поки Лахтер вирішує його долю)".

Коли в 23:30 з"явилося повідомлення "Аршавін перейшов в "Арсенал", користувач С-т Хартман написав: "Ура! Стакан і спати", а Spartacus18 привітав жителів Росії: "Ну, зі святом вас, дорогі росіяни!".

Переговори про перехід Аршавіна з "Зеніту" в "Арсенал" завершилися увечері 2 лютого. За неофіційними даними, лондонський клуб заплатив за футболіста 16,5 мільйона фунтів стерлінгів (17,8 мільйона євро), повідомляє lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Аршавін став героєм анекдотів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі