неділя, 13 жовтня 2024 14:46

Тренер Мартіна Баколе вважає, що він може перемогти чинних чемпіонів

Тренер Мартіна Баколе вважає, що він може перемогти чинних чемпіонів
Мартін Баколе може побитися з чемпіонами. Фото: Getty images

Тренер конголезького суперважковаговика Мартіна Баколе Біллі Нельсон упевнений у своєму підопічному.

Він вважає, що чинні чемпіони світу цієї вагової категорії українець Олександр Усик і британець Даніель Дюбуа програють Баколе, передає Boxing Social.

"Усик не битиметься з Мартіном і мене не здивує, якщо Даніель втече. Вони вже були на рингу з моїм хлопцем. Мартін зупинив Усика і знищив Дюбуа", - сказав тренер.

Нельсон заявив, що Баколе не зовсім був у формі, коли спарингував із Даніелем. Але все одно він змусив його здатися і зламав ніс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після перемоги над Ф'юрі у травні Усик залишається найкращим боксером у світі - рейтинг

"Це факт. Мартін уже розповідав, як усе сталося. Я був там. Тож я не брешу. Така ж історія з Усиком, хоча я не бачив той спаринг. Баклоле розповів про це на Sky Sports. Навіщо було б публічно заявляти, якщо це не правда? У будь-якому разі, це буде приголомшливий бій. Усик зараз найкращий суперважковаговик у світі", - сказав він.

У травні цього року Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі на рингу в Ер-Ріяді - Саудівська Аравія. Обидва боксери протрималися всі 12 раундів. За рішенням суддів переміг Усик.

Олександр Усик став першим за 25 років абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. І першим в еру чотирьох поясів.

Другий бій між Усиком і Ф'юрі відбудеться 21 грудня у Саудівській Аравії. У реванші статус абсолютного чемпіона світу не стоятиме на кону, тому що Усик звільнив титул IBF.

Зараз ви читаєте новину «Тренер Мартіна Баколе вважає, що він може перемогти чинних чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі