пʼятниця, 12 липня 2013 18:32

Тремулінас підписав контракт з "Динамо" - офіційно

Тремулінас підписав контракт з "Динамо" - офіційно
Тремулінас став четвертим літнім новачком "Динамо". Фото: fcdynamo.kiev.ua

У п'ятницю в офісі київського "Динамо" відбулося офіційне підписання захисника збірної Франції і "Бордо" Бенуа Тремулінаса. 27-річний футболіст підписав з клубом зі столиці України чотирирічний контракт.

Тремулінас став четвертим новачком динамівців у це літнє міжсезоння. На його рахунку більше двох сотень матчів за "Бордо" і два поєдинки за збірну Франції.

У минулому сезоні Тремулінас був включений експертами УЄФА у символічну збірну Ліги Європи.

"Тремулінас пропустив тільки шостий ігровий день в переможній грі проти англійського "Ньюкасла", хоча його клуб достроково вийшов з групи. Дві гольові передачі і нагнітання погроз по своєму лівому флангу заслужили на увагу і дозволили йому в листопаді (2012 р -Ред.) Зіграти перший матч за збірну Франції", - охарактеризували експерти УЄФА футболіста після групового етапу.

Нагадаємо, що раніше офіційний сайт "Бордо" повідомив про досягнуту домовленість з "Динамо" з переходу Бенуа Тремулінаса в київський клуб.

Очікується, що трансфер Тремулінаса обійдеться "Динамо" в 6-7 мільйонів євро.

Нагадаємо, що нещодавно склад "біло-синіх" поповнив ще один представник збірної Франції - Юнес Беланда.

Зараз ви читаєте новину «Тремулінас підписав контракт з "Динамо" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі