середа, 10 липня 2013 11:34

"Я заслуговую провести у "Динамо" ще один сезон" - Юссуф

"Я заслуговую провести у "Динамо" ще один сезон" - Юссуф
"Динамо" - мій другий дім" - Юссуф ФОТО: Gazeta.ua

Нігерійський захисник "Динамо" Айїла Юссуф сподівається дограти свій контракт з клубом до кінця. Про це футболіст розповів після товариського матчу "Динамо" з чемпіоном Ірану "Естеглалем". Кияни програли 1:2. Юссуф відіграв весь поєдинок.

"Я б хотів залишитися в "Динамо" і допомогти команді. Це мій другий дім", - каже Юссуф.

Захисник повернувся у Київ з турецького "Ордуспора", за який виступав з січня на правах оренди. За підсумками сезону клуб залишив суперлігу.

"Оренда у Туреччину стала для мене хорошим викликом. Хоч би тому, що я регулярно виходив на поле. Клуб міг викупити мій контракт у "Динамо", але в "Ордуспора" почалися фінансові проблеми.

У мене є певні пропозиції, але спочатку я маю поговорити з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом та головним тренером Олегом Блохіним. Разом ми приймемо рішення. Можу лише сказати, що на даний момент серед клубів, які проявляють зацікавленість до мене, немає українських команд. Сподіваюсь перед початком сезону я визначуся зі своїм майбутнім.

Після повернення з Туреччини я ще не встиг поспілкуватися з Блохіним. Розмова відбудеться у середу. Що я скажу Олегу Володимировичу? Нічого особливого. Я просто хочу отримати шанс знову зіграти за свою команду. Я вже довгий час виступаю за "Динамо" (з 2003-го року) і заслуговую провести у Києві ще один сезон. Хочу дізнатися думку тренера і знати, що робити далі. Блохін може сказати мені "так" чи "ні". Я готовий до будь-якої відповіді."

У травні українські ЗМІ писали, що футболіст звинуватив свою цивільну дружину у спробі вбивства. Журналісти повідомляли, що жінка захоплюється магією.

"Дуже шкода, що про мене та мою сім'ю таке писали у пресі. Я можу підтвердити або спростувати ваші слова, але це те, що стосується мого особистого життя. Я маю його захищати. У будь-якому випадку, життя продовжується."

Додамо, що контракт нігерійця з киянами розрахований до 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «"Я заслуговую провести у "Динамо" ще один сезон" - Юссуф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі