середа, 10 липня 2013 10:14

"Бордо" погодився продати "Динамо" свого захисника

"Бордо" погодився продати "Динамо" свого захисника
Бенуа Тремулінас обійдеться "Динамо" у 9,5 мільйона євро ФОТО: butfootballclub.fr

Французький "Бордо" погодився відпустити до київського "Динамо" свого захисника Бенуа Тремулінаса, стверджує footransferts.com з посиланням на газету Southwest.

За інформацією джерела, "біло-сині" готові викласти за трансфер футболіста 9,5 мільйона євро. Тремулінас днями прилетить в Україну для підписання особистого контракту.

Предметні переговори між "Динамо" і "Бордо" щодо Тремулінаса тривають вже другий місяць. Сам футболіст практично відразу ж підкреслив свою готовність перейти в команду Олега Блохіна, проте клубам між собою ніяк не вдавалося знайти спільну мову щодо суми відступних за Тремулінаса.

Також "Динамо" веде переговори з французьким "Евіаном" про трансфери у цей клуб двох своїх гравців - півзахисника Олександра Алієва і нападника Марко Рубена.

Однак, як стверджує "Взгляд", Алієв від такого варіанту вже відмовився. Він не хоче залишати "Динамо" і не задоволений фінансовими умовами у французькому клубі. А ось перехід в "Евіан" Рубена, ймовірно, таки відбудеться.

Зараз ви читаєте новину «"Бордо" погодився продати "Динамо" свого захисника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі