четвер, 03 липня 2008 18:28

Тимошенко пообіцяла Платіні зробити "навіть неможливе"

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко пообіцяла голові УЄФА Мішелю Платіні, що уряд України "зробить навіть неможливе", щоб фінал Євро-2012 пройшов на належному рівні.

Про це Юлія Тимошенко повідомила під час зустрічі з делегацією УЄФА на чолі з її Президентом Мішелем Платіні, повідомляє Кореспондент.

Тимошенко заявила, що вся урядова команда готує країну до Євро-2012. За її словами, уряд майже у повному складі прибув на зустріч, щоб провести всі необхідні бесіди з керівництвом УЄФА.

Прем"єр-міністр ще раз подякувала керівництву УЄФА за надану Україні честь щодо проведення фіналу чемпіонату Європи з футболу.

"Наша команда вдячна вам за те, що Україні випала така честь і за те, що ви Україні таку честь надали", - відзначила керівник уряду. - Ми зробимо все навіть неможливе, щоб це було прекрасним святом для всього світу, і, щоб Україна виглядала як хороший партнер".

У свою чергу Платіні висловив надію, що Євро-2012 стане великим святом футболу. При цьому він відзначив, що "це непросте завдання".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пообіцяла Платіні зробити "навіть неможливе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі