четвер, 03 липня 2008 14:01

Платіні в Києві відвідає два ресторани, "Олімпійський" - поза програмою

О 11 годині президент УЄФА прилетів до Борисполя, а звідти попрямував в готель "Хаятт" на Софійській площі, президентські апартаменти в якому (заброньовані на сьогодні) коштують 4490 євро.

Після цього президент УЄФА пообідає в ресторані французької кухні "Анабель", де бував під час своїх попередніх візитів до Києва і де йому знову приготують каре ягняти, страви з качиної печінки та королівський морський язик.

І вже потім наступить офіційна частина візиту: у 15.00 - зустріч з прем"єром Юлією Тимошенко, в 17.00 - з президентом Віктором Ющенком.

До сьомої вечори Платіні з політичним і спортивним бомондом країни чекатимуть вже в ресторані італійської кухні "Маріо".

Як стало відомо виданню "Сегодня", серед інших туди запрошені нардеп-регіонал Дмитро Табачник, тренер збірної України Олексій Михайличенко, наставник "Арсенала" Олександр Заваров, який свого часу за сприяння Мішеля Платіні перейшов з "Ювентуса" в "Нансі".

Залишить Київ перша футбольна особа Європи в четвер вранці, попрямувавши до Казахстану.

Відвідини "Олімпійського" в програмі візиту француза до Києва не передбачені.

Зараз ви читаєте новину «Платіні в Києві відвідає два ресторани, "Олімпійський" - поза програмою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі