середа, 20 травня 2009 15:57

Тимощук роздав "студентські Оскари" (ФОТО)
6

Фото: fc-zenit.ru

Вчора, 19 травня, ввечері в Санкт-Петербурзькому державному академічному драматичному театрі імені В.Ф. Комісаржевської капітан "Зеніту" взяв участь в церемонії вручення премій Пітера Дракера.

Премія імені гуру менеджменту Пітера Дракера, яку ще називають "студентським Оскаром", вручається в 9 номінаціях.


- Абсолютно впевнений, що Пітер Дракер був би гордий, якщо був би з нами в цьому залі, - говорить декан ВШМ Валерій Сергійович Катькало. - І я дуже радий, що сьогодні серед гостей є людина, яка для всіх нас є зразком лідерства і в житті, і в своїй професії, - Анатолій Тимощук.

Саме капітанові синьо-біло-блакитних було довірено вручати премії студентам Вищої школи Менеджменту СПбДУ в номінації "Лідер думок" - адже свого часу Анатолій Тимощук прочитав у стінах ВШМ лекцію, яка увійшла до циклу "Лідери у ВШМ".


- Коли я вперше побував у ВШМ, я відразу відчув, наскільки приємна атмосфера панує в цьому учбовому закладі, - говорить Тимощук. - І коли хлопці покликали мене сюди вдруге, взяти участь в нагородженні найкращих з них, мені було дуже приємно. Я з великим задоволенням віддаю частинку себе, для того, щоб привітати хлопців.

Окрім вручення премій в номінації "Лідер думок" капітан "Зеніту" вручив кубок переможцям футбольного Кубка ВШМ - команді 4-го курсу і її капітанові Юрієві Віхрову. Найкращий гравець турніру, Михайло Стреміцький, отримав від Анатолія Тимощука футбольний м"яч з автографами зенітівців. Не залишився без подарунків і капітан "Зеніту" - декан ВШМ вручив Тимощуку фірмову іменну футболку Премії Дракера.


ФК "Зеніт"

Зараз ви читаєте новину «Тимощук роздав "студентські Оскари" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі