пʼятниця, 01 листопада 2013 10:05

Теніс. Українка Еліна Світоліна розгромно програла в Софії 14-й ракетці світу

Теніс. Українка Еліна Світоліна розгромно програла в Софії 14-й ракетці світу
Світоліна їде з Софії. Фото: sportonline.ua

Третій ігровий день на турнірі WTA Garanti Koza WTA Tournament of Champions 31 жовтня о Софії (Болгарія) виявився для України нещасливим.

У групі "Сердика" 19-річна українка Еліна Світоліна програла одній з фавориток чемпіонату, 14-й ракетці світу 22-річній румунці Сімоне Халеп - 1:6, 1:6.

Тенісистки провели на корті 47 хвилин. За цей час Світоліна реалізувала обидва своїх брейк-пойнти, при цьому програла сім геймів на своїй подачі. Українка жодного разу не подала навиліт і при цьому зробила чотири помилки на подачі. На рахунку Халеп п'ять ейсів і шість подвійних помилок. Раніше суперниці не зустрічалися.

Симона Халеп на груповому етапі з першого місця у групі "Сердика" вийшла в півфінал, здобувши три перемоги з трьох можливих.

Світоліна зазнала дві поразки і залишає турнір. Нагадаємо, Еліна замінила травмовану росіянку Марію Кириленко.

Теніс. WTA. Garanti Koza WTA Tournament of Champions. Софія (Болгарія). Відкриті корти. Призовий фонд $ 750.000. 8 учасниць.

Група Сердика

Симона Халеп (Румунія, 1) - Еліна Світоліна (Україна, A) - 6:1, 6:1

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Українка Еліна Світоліна розгромно програла в Софії 14-й ракетці світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі