понеділок, 14 жовтня 2013 16:23

Теніс. Стаховський вийшов до другого раунда "Кубка Кремля", Світоліна і ще п'ять українок припинили боротьбу

Теніс. Стаховський вийшов до другого раунда "Кубка Кремля", Світоліна і ще п'ять українок припинили боротьбу
Стаховський "крокує по Москві". Фото: afp.com

У Москві в ці дні проходить тенісний турнір AТР "Банк Москви Кубок Кремля".

27- річний український тенісист Сергій Стаховський, який займає 98-е місце в світовому рейтингу, у першому колі завдав поразки 50-й ракетці світу, 24-річному португальцю Жоао Соуза з рахунком 6:4, 6:3.

Поєдинок тривав 1 годину 18 хвилин. Стаховський зробив чотири брейки і одного разу упустив свою подачу. На його рахунку шість ейсів за відсутності подвійних помилок. Соуза навиліт не подавав і двічі помилився на подачі. Завдяки цій перемозі українець зрівняв рахунок в особистому протистоянні з португальцем - 1:1.

За вихід до чвертьфіналу змагань Стаховський зіграє проти переможця матчу Іржі Весели (Чехія) - Едуард Роже- Васслен (Франція).

Інший представник України, Олександр Недовєсов посіяний на цьому етапі під другим номером, вийшов у основну сітку турніру. У впертій боротьбі Недовєсов зломив в трьох сетах опір 20-річного білоруса Єгора Герсімова, який займає в рейтингу АТР 315-е місце, з рахунком 6:4, 5:7, 7:6 (5). Суперник Нєдовєсова по першому колу основних змагань стане відомий після закінчення кваліфікації.

У жінок кваліфікаційний бар'єр не пройшли відразу п'ять українок. 20- річна Валентина Івахненко, що займає в рейтингу WTA 234- у позицію, у фінальному раунді програла 216-й ракетці світу, 30- річній іспанці Аранті Парра - Сантон з рахунком 2:6, 2:6.

Вибули з боротьби у другому колі кваліфікації Анастасія Васильєва (226- та в рейтингу WTA), зазнавши розгромної поразки від 109-ї ракетки світу, 29-річної шведки Софії Арвідссон - 0:6, 1:6 і Юлія Бейгельзімер (178-а), яка програла з таким самим рахунком росіянці Вірі Душевіній (121-а) . До речі, в першому колі Бейгельзімер вибила з боротьби свою співвітчизницю Катерину Козлову (197-а) - 6:2, 6:1.

Не вдалося пройти далі першого кола кваліфікації й Ользі Савчук ( 174- я). Вона програла 19-річній росіянці Маргариті Гаспарян (326-а) - 2:6, 1:6.

У той же час 41-а ракетка світу Еліна Світоліна не змогла подолати бар'єр першого кола в особі 26-ї ракетки світу, 23- річної француженки Алізе Корне. У рівній боротьбі українка поступилася більш досвідченій суперниці з рахунком 5:7, 3:6.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Стаховський вийшов до другого раунда "Кубка Кремля", Світоліна і ще п'ять українок припинили боротьбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі