четвер, 31 жовтня 2013 11:43

Теніс. Еліна Світоліна програла росіянці на турнірі WTA в Софії

Теніс. Еліна Світоліна програла росіянці на турнірі WTA в Софії
Світоліна не пройшла Павлюченкову в Софії. Фото: afp.com

30 жовтня о Софії (Болгарія) на тенісному турнірі WTA Garanti Koza WTA Tournament of Champions завершився другий ігровий день.

У групі "Сердика" 19-річна українка Еліна Світоліна у стартовому поєдинку програла росіянці - 26-й ракетці світу, 22-річній Анастасії Павлюченковій - 6:2, 6:4. Нагадаємо, Еліна замінила на турнірі іншу росіянку Марію Кириленко. Остання знялася з виступів через травму.

Матч тривав 1 годину 22 хвилини. Еліна взяла дві подачі суперниці, але упустила п'ять своїх. Українка два рази подала навиліт і п'ять разів помилилася на подачі. Павлюченкова припустилася двох подвійних помилок, при цьому жодного разу не подала навиліт. Раніше спортсменки не зустрічалися.

Таким чином, у групі "Сердика" Павлюченкова і француженка Алізе Корне мають в активі по одній перемозі і в їх особистому протистоянні визначиться друга півфіналістка турніру.

Нагадаємо, румунка Симона Халеп після двох перемог забезпечила собі вихід у півфінал.

Теніс. WTA. Garanti Koza WTA Tournament of Champions. Софія (Болгарія). Відкриті корти. Призовий фонд $ 750.000. 8 учасниць.

Група Сердика

Анастасія Павлюченкова (Росія, 6) - Еліна Світоліна (Україна, A) - 6:2, 6:4

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Еліна Світоліна програла росіянці на турнірі WTA в Софії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі