середа, 30 березня 2011 11:18

Теніс. Майамі. Долгополов протримався проти Надаля менше години

Теніс. Майамі. Долгополов протримався проти Надаля менше години

Українець Олександр Долгополов не зміг вийти до чвертьфіналу турніру серії Мастерс в Майамі. У матчі четверторого раунду киянин програв першій ракетці світу іспанцеві Рафаелю Надалю: 1-6 2-6.

Усього кілька годин на відпочинок було у розпорядженні Олександра перед матчем проти Надаля. Напередодні українцю довелося догравати важкий матч проти француза Жо-Вілфріда Цонга, говориться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ. Догравання поєдинку з французом почалося для українця не дуже вдало - він не міг увійти в гру і допускав багато помилок. За рахунку 4-4 Олександр відіграв чотири брейк-поінти, а от уже в 12 геймі, на подачі суперника, киянин з другого матчболу завершив матч на свою користь.

Вже через кілька годин після перемоги над Цонга Долгополов вийшов на корт проти першої ракетки світу.

Надаль не став відкладати справу в довгий ящик, реалізував 4 з 7-ми брейк-поінтів і оформив вихід у чвертьфінал другого в сезоні "Мастерса" менш ніж за годину - 6:1, 6:2.

Українець залишає корти Майамі з 40 тисячами доларів і 90 заліковими очками, а ось Надаль готується до матчу проти чеха Томаша Бердиха.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Майамі. Долгополов протримався проти Надаля менше години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі