пʼятниця, 07 листопада 2008 17:57

Теніс. Івановіч знялася з підсумкового турніру року

Четверта ракетка світу Анна Івановіч знялася з підсумкового турніру року, який проходить на цьому тижні в Досі. Івановіч вже втратила шанси на вихід в півфінал з Бордової групи і вирішила не проводити останній матч з росіянкою Світланою Кузнєцовою. Сербська тенісистка пояснила своє рішення хворобою, повідомляє lenta.ru з посиланням на AFP.

По-перше в двох матчах Івановіч програла своїй співвітчизниці Єлені Янковіч і росіянці Вері Звонарьовій. Після кожної з цих ігор четверта ракетка світу скаржилася на болі в горлі і слабкість.

Відзначимо, що Кузнєцова також програла Звонарьовій і Янковіч і навіть у разі перемоги над Івановіч не вийшла б у півфінал. Тепер Кузнєцова зіграє з полячкою Агнешкою Радванськой, яка приїхала до Дохи як запасна. Янковіч і Звонарьова, які вже забезпечили собі вихід з Бордової групи, 7 листопада зустрінуться одна з одною.

У Білій групі перше місце зайняла американка Венус Вільямс, яка виграла всі три матчі (у Дінари Сафіної, Серени Вільямс і Олени Дємєнтьєвої). Сафіна потерпіла три поразки. Другу путівку в півфінал 7 листопада розіграють Серена Вільямс і Дємєнтьєва.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Івановіч знялася з підсумкового турніру року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі