субота, 01 серпня 2009 10:58

Тіло Артуро Гатті витягнули з могили

Тіло Артуро Гатті витягнули з могили

В п"ятницю тіло екс-чемпіона світу з боксу Артуро Гатті, виявленого мертвим в своєму готельному номері в Бразилії 11 липня, було ексгумоване і направлене на нову судово-медичну експертизу.

Це було зроблено наступного дня після того, як бразильська поліція визнала смерть боксера самогубством. До четверга бразильські слідчі підозрювали дружину Гатті бразтлійку Аманду Родрігес у вбивстві боксера, проте потім повідомили, що Гатті повісився на сходах в своєму готельному номері.

Помічник головного коронера канадської провінції Квебек Жіль Етьє повідомив, що родичі Гатті вже запросили патологоанатома із США, який допомагатиме в проведенні аутопсії, призначеної на сьогоднішній день. "Очевидно, що нам необхідне проведення власного розслідування, - повідомив Етьє. - Звичайно, експертиза представлятиме додаткову складність для патологоанатома, оскільки тіло бальзамувалося".

Гатті був похований в Монреалі 20 липня, і багато його друзів, а також родичі не повірили у версію бразильської поліції про самогубство боксера. Міністр закордонних справ Канади Лоуренс Кеннон виступив у п"ятницю із заявою про те, що канадська влада просить додаткової інформації у бразильських слідчих, що стосується обставин смерті боксера. Елен Хейлі, представник промоутерської компанії Main Events, що була організатором багатьох поєдинків Гатті, повідомила, що родичі Гатті, а також його менеджер Пет Лінч мають намір провести власне розслідування.

"Ми не віримо в те, що він покінчив з життям, - сказала Хейлі. - Ми вважаємо, що після того, як будуть оприлюднені результати цього розслідування, правда буде встановлена".

За матеріалами "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «Тіло Артуро Гатті витягнули з могили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі