неділя, 04 серпня 2013 10:57

"Таврія" програла четвертий матч поспіль

"Таврія" програла четвертий матч поспіль
"Это был один из лучших матчей "Таврии" под моим руководством" - Христопулос ФОТО: sctavriya.com

"Севастополь" переграв сімферопольську "Таврію" у матчі 4-го туру української прем'єр-ліги. Гра завершилася з рахунком 1:0, а вирішальний м'яч на 54-й хвилині забив Сергій Кузнєцов. Команда Кононова набрала 4 очки і залишила передостанню сходинку в турнірній таблиці. Що стосується "Таврії", то ця команда як і раніше не знає радості перемог і залишається єдиною командою, що не набрала жодного очка в поточному чемпіонаті.

У наступному турі підопічні Янніса Христопулоса зустрінуться з донецьким "Шахтарем", а "Севастополь" зіграє із запорізьким "Металургом".

"Я впевнений, що це була дуже хороша гра. На стадіоні панувала чудова атмосфера. На мій погляд, це був один з кращих матчів "Таврії" під моїм керівництвом. Але, на жаль, ми не змогли набрати навіть одного очка. Ми програли зустріч у найдрібніших деталях. Це стосується і нападу, і оборони. Дякую нашим уболівальникам за ту підтримку, яку "Таврія" мала в Севастополі," - сказав після матчу старший тренер "Таврії" Христопулос.

Севастополь (Севастополь) - Таврія (Сімферополь) - 1:0

Голи: Кузнєцов, 54 (1:0).

Севастополь - Литовка, Неплях, Чижов (Новак, 71), Симоненко, Міколюнас (Федорів, 62), Левандовскі (Дуляй, 85), Ковпак, Кожанов, Карноза, Караваєв, Кузнєцов.

Таврія - Кахріман, Путраш, Даценко, Любічіч, Буссаїді, Рубен Гомес, Причиненко (Павленко, 78), Ярчук, Назаренко, Коробка (Приходний, 72), Шиндер (Фещук, 24).

Попередження: Неплях, 75 - Бусаїді, 41; Любічіч, 67.

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" програла четвертий матч поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі