вівторок, 28 травня 2024 09:10

На цей період ви довго чекали - чиє життя нагадуватиме казку

На цей період ви довго чекали - чиє життя нагадуватиме казку
Грошей у гаманці стане більше. Покупки будуть вдалими та корисними. Фото: pixabay.com

28 травня добре йтиме торгівля. Вам швидко вдасться звільнити оселю від зайвих речей. Знайдете покупця на те, що вважали непотребом.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вівторок стане днем приємного спілкування, - говорить астрологиня. - Не засиджуйтеся вдома. Розширюйте коло знайомих. Використайте можливість зустріти цікавих людей. Цього дня не можна приховувати в собі тривоги й проблеми. Говоріть про це з людьми. Просіть про допомогу. Оточення радо відгукнеться на ваше прохання. Можна розраховувати на толерантність і підтримку. Життя Овнів, Дів, Левів та Скорпіонів нагадуватиме казку. У вас закохуватимуться, вашою роботою будуть задоволені навіть дуже вимогливі роботодавців. На цей період ви довго чекали. Грошей у гаманці стане більше. Покупки будуть вдалими та корисними".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Краще сподіватися на свої сили, аніж очікувати допомоги. Подбайте про справність техніки. Можна зайнятися ремонтом авто.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гарний час для переїзду в нове помешкання. Не слід відправлятися в подорож. Підвищується ризик потрапити в дорожньо-транспортну пригоду. Пильнуйте за дітьми. Вони можуть влаштовувати небезпечні ігри.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Присвятіть час своїм хобі. Робіть те, що любите. Результати приємно здивують. Додаткового догляду потребуватиме волосся. Відмовтеся від походу до стоматолога. Його робота вас не задовольнить.

Рак (22 червня - 22 липня)

Почуття гумору буде найкращим помічником. Досягатимете своєї мети легко та вправно. Не йдіть до супермаркету без списку продуктів. Накупите багато зайвого.

Лев (23 липня - 23 серпня)

День корисних витрат. Вкладайте кошти у підтримання власного іміджу. Не відмовляйтеся від відрядження. Дріб'язковість не повинна затьмарювати радість спілкування з милими. Контролюйте себе. Утримайтеся від критики на їхню адресу.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Майте альтернативні плани на день. Умійте йти на компроміси. Відмовляйтеся від того, що не є принципово важливим. Не слід призначати першого побачення чи проходити співбесіду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Улюбленці весни: справи цих чотирьох знаків раптом підуть угору

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Добре все плануйте. Лише після цього починайте діяти. Погоджуйтеся на пропозицію від керівництва. Кар'єрне зростання принесе більшу зарплату й визнання серед професіоналів.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Запобігайте вигоранню. Сплануйте дозвілля так, щоб відновити втрачені сили. Проаналізуйте успіхи і невдачі. Відмовтеся від того, що забирає час і гроші. Беріться за перспективні проєкти.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Заробітки зростають. Гроші знайдуть дорогу до вашої кишені. Отримаєте підказку, як і де можна збагатитися. Захочеться змін у житті. Не спішіть із цим. Будьте уважні на ринку чи в крамниці, щоб не придбати зіпсований товар.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Зарплату затримають. Розраховуйте на наявний капітал. Купівлю меблів та реконструкцію житла відкладіть. Вдалий день для купівлі одягу. Віддайте перевагу інтернет-магазинам. Не слід надто багато часу проводити на сонці. Це нашкодить вашому здоров'ю.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Їжте побільше полуниці. Це покращить стан волосся і нігтів. Побачите світло в кінці тунелю. Зумієте вирішити важкі питання легко та безтурботно. Відчуєте, ніби відкрилося друге дихання.

Риби (21 лютого - 20 березня)

У вашому розпорядженні обмежена сума. Та нею теж можна вигідно скористатися. Будьте уважні під час здійснення розрахунків. Через неуважність можете сплатити двічі за товар. Відмовляйтеся від обтяжливого спілкування. Займіться ввечері улюбленими справами.

Травень принесе українцям чимало гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «На цей період ви довго чекали - чиє життя нагадуватиме казку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі