пʼятниця, 17 лютого 2012 11:58

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Португалія потішила Україну

У четвер у боротьбу в єврокубках в 2012 році вступив єдиний український представник у весняній стадії - харківський "Металіст". Команда Мирона Маркевича з рахунком 4:0 розгромила на виїзді австрійський "Зальцбург" і набрала чергові очки в рейтинг України, пише газета "Сегодня".

Правда, наші найближчі конкуренти теж не спали. Росія, представлена навесні чотирма клубами, вже здобула дві перемоги ("Зеніт" - "Бенфіка" 3:2 в ЛЧ і "Локомотив" - "Атлетик" 2:1 в ЛЄ). Наступного тижня свій перший матч 1/8 фіналу ЛЧ зіграє ЦСКА (проти мадридського "Реала").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Металіст" знищив "Зальцбург" у першому матчі 1/16 фіналу ЛЄ

Тішить Португалія: "Бенфіка" поступилася "Зеніту" (2:3), "Порту" обіграний "МанСіті" на своїм полі (1:2), "Брага" вдома програла "Бешикташу" (0:2), лісабонський "Спортинг" зіграв внічию з "Легією" (2:2).

У клубному рейтингу УЄФА "Металіст" піднявся на 43-й рядок. Харків'яни у своєму активі мають 46,326 бала, а в цьому сезоні "жовто-сині" набрали вже 13,350 бала. За цим показником харків'яни займають 24-е місце серед європейських клубів у нинішньому сезоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клубний рейтинг УЄФА: "Металіст" може обійти "Ювентус"

Якщо "Металіст" виграє і домашній матч у "Зальцбурга", то набере ще два бали і обжене туринський "Ювентус", який зараз перебуває на 41-му рядку.

 

Зараз ви читаєте новину «Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Португалія потішила Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі