пʼятниця, 17 лютого 2012 10:48

"Металіст" приборкав "червоних биків"
16

Фото: Reuters

Харківський "Металіст" з рахунком 4:0 на виїзді розгромив австрійський "Зальцбург" у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи-2011/2012 і фактично забезпечив собі участь в наступному раунді турніру, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Металіст" повів у рахунку вже на першій хвилині гри. Тайсон підстеріг помилку австрійських захисників, які влаштували перепасовку у своєму штрафному. Бразилець вийшов один на один з голкіпером і відправив м'яч точно в кут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Металіст" знищив "Зальцбург" у першому матчі 1/16 фіналу ЛЄ

Харків'яни продовжили спокійно вести гру і перед самою перервою забили ще двічі протягом чотирьох хвилин. Спершу Фініньйо втік у прорив по лівому флангу, вичекав паузу, а потім прострілив на Крістальдо, якому залишалося лише не промахнутися з лінії воротарської площі.

Третій гол також трапився після атаки з лівого флангу. Цього разу у ролі асистента виступив Тайсон, який віддав пас у штрафний майданчик на Крістальдо і аргентинець в один дотик переправив м'яч у ворота, оформивши дубль в матчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга Європи. "Металіст" шокує "Ред Бул", Манчестери забивають по два голи

У другому таймі "Металіст" зменшив обороти і практично не атакував. Небезпечний момент був у Папи Гуйє, який бив головою після подачі кутового, але воротар зумів зреагувати на удар. А вже в доданий арбітром час, Марко Девіч забив четвертий гол, перетворивши повторну гру в чисту формальність.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" приборкав "червоних биків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі