четвер, 19 листопада 2009 18:20

Суперник Віталія Кличка "наїхав" на Хея

Суперник Віталія Кличка "наїхав" на Хея

Американський суперважковаговик Кевін Джонсон адресував відкритий лист новоспеченому чемпіонові WBA Девіду Хею, в якому звинуватив британця в невидовищності та пообіцяв, що після того, як отримає перемогу над Віталієм Кличком, неодмінно зустрінеться з ним в об"єднавчому двобої.

"Дозволь розпочати зі слів подяки на твою адресу. Спасибі, що ти очистив дивізіон від такого боксера, як Микола Валуєв. До речі, хочу сказати, що це найгірший бій, який я коли-небудь бачив у своєму житті. Ти в черговий раз довів, що володієш по-справжньому довгим язиком і не більше того. Ви з Валуєвим ганьбите бокс".

"Мені здалося, що я дивлюся марафонський біг, а не бокс. Мене дивує, наскільки швидко ти домігся чемпіонського бою, нічого по суті собою не являючи. Хочу сказати , що після того, як я розберуся з Віталієм Кличком 12 грудня, я буду прагнути організувати поєдинок з тобою. Ти і твій менеджер можете самостійно вибрати час і місце, де відбудеться наша зустріч. Подивися наш бій з Віталієм і зрозумій, як потрібно поводитися на рингу ", - мовиться в листі.

Нагадаємо, що поєдинок Кличко - Джонсон відбудеться 12 грудня в швейцарському Берні, на кону буде титул WBC, який належить українцеві.

Чемпіонат

Зараз ви читаєте новину «Суперник Віталія Кличка "наїхав" на Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі