вівторок, 27 жовтня 2009 15:58

Кличко і Джонсон зустрілися на "Вершині Європи"

Кличко і Джонсон зустрілися на "Вершині Європи"

Українець Віталій Кличко і американець Кевін Джонсон, які 12 грудня посперечаються за титул чемпіона світу WBC на хокейній арені в швейцарському Берні Post Finance Arena, провели "розминку" і зустрілися... в горах.

Поки на арені грають в хокей, ринг для двох бійців встановили на одному з найвищих льодовиків Швейцарії - "Вершині Європи", висота якого 3741 м. Добиратися до нього довелося спочатку вертольотом, потім на спеціальних машинах, обладнаних виключно для їзди по льодовиках.

"Вертоліт я не пілотував, - розповів Кличко, - я хоч і умію пілотувати вертольоти, але ліцензії у мене немає. А ось сісти за кермо сноумобіля я не міг собі відмовити. До того ж, я в принципі не люблю, коли мене возять - ось і запропонував підвезти всіх. Управляється він дуже легко - джойстиком, як комп"ютерна іграшка. В одному з гірських сіл нас зустрічали з національними дудками Швейцарії - альпенхорнамі. Видовище приголомшливе, звук дивовижний. Особливо в горах. Я зацікавився, і мені тут же запропонували спробувати. Як виявилось, в плані зміни клімату, я вже з"їв собаку. А ось Джонсону доведеться нелегко - він, здається, сніг вперше бачить, бігав з очманілим виглядом. Все-таки Кевін прилетів з Атланти, де зараз температура +30", - цитує Кличка "Московский комсомолец".

Кличко повідомив, що вже за перший день продано близько 5 тисяч квитків.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Кличко і Джонсон зустрілися на "Вершині Європи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі