вівторок, 21 вересня 2010 14:57

Суперник "Карпат" по Лізі Європи може оскаржити свою поразку

Суперник "Карпат" по Лізі Європи може оскаржити свою поразку
Керівництво іспанської "Севільї" має намір опротестувати результат матчу групового етапу Ліги Європи з французьким ПСЖ, повідомляє Marca.

Іспанський клуб має намір звернутися до УЄФА з проханням розпочати розслідування щодо воротаря французької команди Апулія Бете Еделя. Віце-президент "Севільї" Хосе Марія Крус стверджує, що Едель насправді є не тим, за кого себе видає, і свого часу сфальсифікував свій паспорт.

"Є достовірні відомості, що справжнє ім"я голкіпера ПСЖ - Амбруаз Бейяма. А зватися своїм теперішнім ім"ям він почав тоді, коли виступав у чемпіонаті Вірменії. Це було зроблено для того, щоб він отримав право грати за збірну Вірменії", - сказав Крус.

Віце-президент "Севільї" відзначив, що якщо це виявиться правдою, то результат матчу може бути переглянутий.

Едель у Вірменії грав у складі чемпіона останніх років - єреванського "П"юніка".

Нагадаємо, що "Севілья" і ПСЖ є суперниками львівських "Карпат" по групі Ліги Європи. У першому турі іспанський клуб вдома поступився французам з рахунком 0:1, а українська команда на своєму полі програла дортмундськії "Боруссії" 3:4.
За матеріалами Korrespondent
Зараз ви читаєте новину «Суперник "Карпат" по Лізі Європи може оскаржити свою поразку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі