неділя, 19 вересня 2010 12:33

"Шериф" і "Динамо" судитиме "фартовий" для України арбітр

"Шериф" і "Динамо" судитиме "фартовий" для України арбітр
Європейська футбольна асоціація (УЄФА) призначила суддів на матчі другого туру групового турніру Ліги Чемпіонів і Ліги Європи. Відповідно суддею на свої наступні єврокубкові матчі отримали й українські команди.

Зокрема, головним рефері матчу другого туру групового турніру Ліги Європи між молдавським "Шерифом" і київським "Динамо" буде чех Іржи Єх. Матч відбудеться о 22.05. 35-річний чеський суддя вельми примітний для українців. Саме він обслуговував фінальний матч юніорського чемпіонату Європи, в якому збірна України переграла збірну Англії.

Матч між харківським "Металістом" і голландський ПСВ, який відбудеться в Харкові, обслуговуватиме французька арбітр Тоні Шапрон. Початок матчу о 20.00.

Шапрон народився 23 квітня 1972 року у Флері (Франція). Суддівську кар"єру почав в 1996 році, до того він займався педагогічною роботою. Арбітром міжнародної категорії став в 2007 році.

У 2008 році йому були довірені перші матчі основного раунду Кубка УЄФА, а в 2009 році він працював на чемпіонаті Європи U21. У 2010 році він потрапив в категорію "Premier Development" арбітрів УЄФА.

Останній матч у єврокубках він провів 19 серпня. "Штутгарт" у гостях мінімально переграв "Слован", а Шапрон показав три жовті картки.

Хорватський суддя Маріо Страхоня стане головним арбітром матчу, який пройде в Парижі на стадіоні "Парк де Пренс" між місцевим футбольним клубом ПСЖ і львівськими "Карпатами". Гра почнеться також о 20.00.

Маріо Страхоня народився: 21 августа1975 року. Живе в хорватській столиці - Загребі. Є арбітром ФІФА з 2004 року.

Нагадаємо, в першому турі київське "Динамо" не змогло переграти білоруський БАТЕ. У той же час харківський "Металіст" на виїзді переграв угорський "Дебрецен", а львівські "Карпати" програли вдома дортмундській "Боруссії" з рахунком 3:4.
За матеріалами Спортивный Дозор
Зараз ви читаєте новину «"Шериф" і "Динамо" судитиме "фартовий" для України арбітр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі