пʼятниця, 17 вересня 2010 09:53

"Карпати" на останніх хвилинах програли "Боруссії"

"Карпати" на останніх хвилинах програли "Боруссії"

Львівські "Карпати" з рахунком 3:4 програли дортмундській "Боруссії" в матчі першого туру групового раунду Ліги Європи. Відзначимо, що на протязі матчу львів"яни програвали 0:2.

Вже на 2-й хвилині матчу львів"яни ледь не відкрили рахунок. Батіста увірвався зліва в штрафну площу, обіграв на замасі захисника і пробивав низом, але голкіпер удар відбив. Через кілька хвилин бразилець змушений був залишити поле через отриману травму. А на 12-й хвилині господарі вже опинилися в ролі команди, що відіграються. Атака "Боруссії" завершилася порушенням правил у штрафному "Карпат" і арбітр призначив пенальті, який чітко реалізував Сахін. Ще через 15 хвилин гот і подвоїли свою перевагу. Барріос зіграв у стінку з Гетце і той, опинившись один перед Тлумаком, легко переправив м"яч у ворота.

До перерви гості не форсували події, впевнено контролюючи гру. "Карпати" намагалися організувати хоч щось небезпечне біля воріт суперника, але всі спроби розбивалися об організовану оборону "Боруссії". І все ж за хвилину до перерви українці скоротили розрив у рахунку. Кополовець після довгої передачі скинув у боротьбу на Зеньова, після чого м"яч відскочив до Голодюка, і той не зумів пробити голкіпера з гострого кута.

На початку другого тайму "Карпати" втрачають фантастичний гольовий момент. Зеньов опинився один на один з голкіпером і пробиває повз ворота. Але не проходить і хвилини, як львів"яни все-таки забили. Кополовець обікрав захисника у лінії штрафної площі і сходу пробив у нижній кут. Гості відповіли дуже небезпечно, двічі пробивши в поперечину протягом трьох хвилин. Але загубивши свої шанси "Боруссія" пропустила третій м"яч. Тлумак виніс м"яч від воріт, той перелетів всіх гравців на полі, а Кожанов вискочив з-за спини захисників і реалізував вихід один на один - 3:2.

Але досвідчені дортмундци за три хвилини до кінця гри зуміли зрівняти рахунок після точного удару Барріоса. А вже в доданий час "Боруссія" вирвала перемогу після голу Гетце, який оформив дубль в цьому матчі.

Наступний матч у Лізі Європи "Карпати" зіграють 30 вересня на виїзді проти французького ПСЖ.

2010-11. Ліга Європи. Груповий етап. Група J.

"Карпати" - "Боруссія Д" 3:4 (1:2)

Голи: Сахін, 12 (пенальті) (0:1); Гетце, 27 (0:2); Голодюк, 44 (1:2); Кополовець, 52 (2:2); Кожанов, 79 (3:2); Барріос, 87 (3:3); Гетце, 92 (3:4)

"Карпати": Тлумак; Мілошевич; Петрівський; Авелар; Годвін; Голодюк; Кожанов (Чечер, 91); Худоб"як; Зеньов; Батіста (Кополовець, 13); Тубіч

"Боруссія Д": Вайденфеллер; Хуммельс; Шмельцер; Овомойела; Суботіч; Кель; Кагава (Блащиковські, 64); Сахін; Гетце; Гросскройц (Левандовські Р., 64); Барріос

Попередження: Тлумак, 12; Годвін, 45; Кополовець, 85; Петрівський, 90 - Хуммельс, 25; Левандовські Р., 68

За матеріалами news.liga.net, Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" на останніх хвилинах програли "Боруссії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі