вівторок, 24 січня 2012 09:33

Суперліга. "Дніпро" вдома розібрався з "Політехнікою-Галичиною"

Суперліга. "Дніпро" вдома розібрався з "Політехнікою-Галичиною"

У понеділок, 23 січня, пройшов поєдинок української Суперліги.

Відразу п'ятеро гравців "Дніпра" отримали більше десяти очок кожен у переможному матчі з "Політехнікою-Галичиною", що завершився з рахунком 89-79 на користь господарів паркету. Ключовою стала третя чверть, протягом якої дніпряни, яких за собою вів Стівен Буртт, забезпечили собі досить комфортну перевагу.

Захопивши лідерство на старті поєдинку, господарі вели протягом всієї першої половини, однак максимальна перевага, якої їм вдалося досягти до великої перерви, склала лише вісім очок.

Втім, спурт протягом третьої чверті, яку команди розпочали за рахунку 46-39 на користь "Дніпра", дозволив підопічним Дениса Журавльова відірватися від суперника на відстань у 14 пунктів. Гостей не врятувала навіть, як завжди, потужна гра центрового Владана Вукосавлевіча, який ще до великої перерви відзначився 11 очками та 5 підбираннями, а незабаром напрацював на дабл-дабл. Тому в заключній десятихвилинці дніпряни досить спокійно довели гру до закономірної перемоги.

Саме сербський центровий львів'ян, який записав на свій рахунок 23 очки та 15 підбирань, став кращим гравцем зустрічі. 22 очками йому допоміг Ленс Харріс, 11 очками та 5 підбираннями - Мирослав Тодіч.

По 15 очок і 7 підбирань у складі "Дніпра" заробили Жером Мойсо і Чарльз Томас. Стівен Буртт, як і Деррік Лоу, приніс команді 14 очок, а також 7 разів асистував партнерам. 12 очок на рахунку Олексія Щепкіна.

Зараз ви читаєте новину «Суперліга. "Дніпро" вдома розібрався з "Політехнікою-Галичиною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі