субота, 22 жовтня 2011 12:36

Суперліга. БК "Київ" завдав поразки "Черкаським Мавпам"

Суперліга. БК "Київ" завдав поразки "Черкаським Мавпам"

Руслан Отверченко, котрий реалізував шість триочкових кидків, став найрезультативнішим гравцем матчу, в якому "Київ" завдав поразки "Черкаським Мавпам" із рахунком 97-88.

Протягом усієї гри на паркеті столичного СК "Меридіан" точилася боротьба, в ході якої лідирував "Київ". Утім, підопічні Володимира Холопова добряче попсували нерви господарям.

Так, лише дальній постріл капітана "вовків" Артема Швеця наприкінці першої половини дозволив "вовкам" піти на велику перерву, лідируючи +6. А серія триочкових кидків у виконанні гравців "Черкаських Мавп" (зокрема, трьома відзначився Іварс Тімерманіс) у заключній чверті ледь не переломила хід поєдинку.

Окрім Руслана Отверченка, котрий відзначився 28 очками, результативну гру у складі господарів продемонстрували Деррік Зіммерман і Артем Швець. На рахунку американського плеймейкера 18 очок, 9 передач і 5 підбирань. Капітан "Києва" здобув 17 очок і зібрав 9 підбирань.

Чудову гру, як і в попередніх матчах команди, продемонстрував лідер "Черкаських Мавп" Войдан Стояновскі, в активі якого 25 очок, 7 підбирань і 6 передач. 15 очок і 7 підбирань стали здобутком Іварса Тімерманіса. По 12 очок здобули Морріс Олмонд і Віталій Близнюк.

Зараз ви читаєте новину «Суперліга. БК "Київ" завдав поразки "Черкаським Мавпам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі