субота, 29 серпня 2009 09:45

Суперкубок УЄФА не підкорився "Шахтареві" (ВІДЕО)

Суперкубок УЄФА не підкорився "Шахтареві" (ВІДЕО)

Іспанська "Барселона" виграла Суперкубок УЄФА, обігравши донецький "Шахтар" з рахунком 1:0, повідомляє AFP.

Матч пройшов у Монако в п"ятницю, 28 серпня. Основний час матчу завершився внічию. Єдиний гол забив півзахисник Педро Родрігес на 115-ій хвилині гри. Родрігес вийшов на поле, замінивши Златана Ібрагімовича.

"Барселона" стає володарем європейського Суперкубка втретє. У 2008 році Суперкубок дістався петербурзькому "Зеніту", що переміг британський клуб "Манчестер Юнайтед" з рахунком 2:1.

Суперкубок УЄФА - традиційний футбольний турнір з одного матчу, що відкриває європейський сезон, в якому зустрічаються переможці Ліги чемпіонів і Кубка УЄФА попереднього сезону.

"Барселона" в 2009 році виграла Лігу чемпіонів, перемігши "Манчестер Юнайтед", а донецький "Шахтар" став останнім володарем Кубка УЄФА, оскільки з нинішнього сезону турнір перейменований на Лігу Європи.

"Барселона" (Іспанія) - "Шахтар" (Україна) - 1:0 (0:0, 0:0, 0:0)

Гол: Педро Родрігес, 115.

"Барселона": Вальдес, Даніель Алвес, Піке, Пуйоль, Хаві, Ібрагімович (Педро Родрігес, 80), Мессі, Анрі (Кркіч, 96), Кейта, Абідаль, Туре (Бускетс, 100).

"Шахтар": П"ятов, Срна, Чигринський, Кучер, Рац, Хюбшман, Гай (Кобін, 79), Ілсіньо, Фернандіньо (Жадсон, 79), Вілліан (Агахова, 91), Луіс Адріано.

Попереджені: Ілсіньо, 56, Срна, 65, Кучер, 90, Мессі, 90, Педро Родрігес, 108, Кобін, 119

За матеріалами Лента, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Суперкубок УЄФА не підкорився "Шахтареві" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі