четвер, 27 серпня 2009 16:45

"Я дуже гордий, що каталонці проявили наполегливість" - Чигринський

"Я дуже гордий, що каталонці проявили наполегливість" - Чигринський

Про перехід захисника "Шахтаря" Дмитра Чигринського в іспанську "Барселону" за 25 мільйонів євро можна говорити як про доконаний факт.

І хоча на прес-конференції, присвяченій матчу за Суперкубок УЄФА проти "Барселони", безпосередньо про трансфер мова не шла, однак сам Дмитро, а також тренер "Шахтаря" Мірча Луческу підтвердили факт переходу українського захисника в каталонський клуб.

"Я розумію, що питання з трансфером практично вирішене, і навряд чи ви знайдете футболіста, який би не мріяв грати в такій команді, - зізнався Чигринський. - Я дуже гордий, що каталонці проявили наполегливість і зацікавленість у моїх послугах. За останні роки з "Шахтаря" йшло багато важливих гравців, але команда продовжувала зростати. А минулий рік був дуже успішний. Впевнений, що мій транмфер серйозно на команді не позначиться, і вона ростиме далі".

У той же час Чигринський впевнений, що він візьме участь у матчі за Суперкубок.

"Так, ця гра трішки не звичайна, але я професіонал, і поки я у футболці "Шахтаря", я відстоюю інтереси цієї команди. Що буде потім, це інше питання. Потрібно концентруватися на грі, викинувши з голови все зайве. Я не відчуваю жодного тиску, хоча в останні дні було багато ажіотажу. Питання з переходом практично вирішене, але зараз на першому місці для мене гра за Шахтар!", - зізнався Дмитро.

Додамо, що підтвердження про трансфер надійшло і з "Барселони" - від технічного директора каталонців Чікі Бегірістайна.

Football.ua, ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Я дуже гордий, що каталонці проявили наполегливість" - Чигринський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі