пʼятниця, 02 вересня 2011 13:00

"Сумніваюся, що Єрьоменко виграє від переходу в спортивному плані" - Суркіс

"Сумніваюся, що Єрьоменко виграє від переходу в спортивному плані" - Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не хотів продавати півзахисника Романа Єрьоменка, але казанці виявилися дуже наполегливі, та й сам гравець хотів грати в одній команді зі своїм братом Олексієм, говориться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

"Я зробив усе можливе, а місцями і неможливе, щоб його утримати. Але, на жаль, співпали кілька факторів, проти яких у мене не знайшлося аргументів. Головною причиною прагнення Роми переїхати до Казані батько братів Єрьоменків називав мені і Сьоміну те, що його сини зможуть через багато років об'єднатися в одній команді", - сказав Суркіс, якого цитує "СЭ в Украине".

Президент "Динамо" також відзначив, що був не готовий до того, щоб запросити в команду Олексія Єрьоменка.

"Це не відповідало поглядам нашого головного тренера. Сьомін не бачив резону перевантажувати складу виконавцями, не придатними під його концепцію. Немає сенсу приховувати, що свою роль зіграла і фінансова сторона справи: нас привернула запропонована" Рубіном "компенсація, футболіста - умови особистого контракту. Дуже сумніваюся, що Єрьоменко виграє від переходу в спортивному плані. Не можу засуджувати Рому за цей вибір - навпаки, вдячний йому за все, що він зробив для команди. Важливий момент: у Єрьоменко-молодшого контракт закінчувався влітку 2013-го, і через два року він, отримавши вигідну пропозицію, навряд чи б погодився його продовжувати.

Не секрет, що стеля зарплат в сучасному футболі піднявся суттєво. Але є велика різниця між фінансовими можливостями державних клубів, грошей на трансфери майже не вважають, і клубів приватних, до категорії яких відноситься "Динамо". І все ж я намагався Романа утримати, пропонуючи, скажу вам по секрету, варіант, при якому б ми підписали угоду, але Єременко залишився в Києві до зими. У Лізі Європи він був би нам дуже корисний ", - сказав він.

Нагадаємо, 31 серпня півзахисник "Динамо" Роман Єрьоменко перейшов до казанського "Рубіна" за 13 млн. євро.

Зараз ви читаєте новину «"Сумніваюся, що Єрьоменко виграє від переходу в спортивному плані" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі