вівторок, 04 серпня 2009 16:58

Шумахеру не дозволили протестувати новий Ferrari

Шумахеру не дозволили протестувати новий Ferrari

Міхаель Шумахер не зможе провести тести на боліді F2009 до Гран-прі Європи, оскільки тести заборонені під час сезону.

Відзначимо, що команда Ferrari звернулася до колег з проханням дозволити тести на боліді F2009 за участю Міхаеля Шумахера. Більшість команд підтримали Скудерію, проте для ухвалення позитивного рішення потрібно мати одностайну згоду всіх учасників чемпіонату. На жаль, представники Williams не дали свій дозвіл.

Бос Williams Френк Вільямс сказав: "Ми раді, що Міхаель Шумахер повертається у Формулу-1. Проте поточні правила забороняють тести по ходу сезону. Саме з цієї причини у дебютанта Хайме Альгерсуарі не було можливості потренуватися за кермом Toro Rosso напередодні Гран-прі Угорщини.

Ми не бачимо різниці між Альгерсуарі і Шумахером. Наша команда у такому разі просто задіювала б резервного пілота. Думаю, буде несправедливо, якщо ми дозволимо Шумахеру провести тести".

Найімовірніше, Міхаель проведе ще одні тести за кермом старої F2007, потім випробує новий болід на дозволених тестах аеродинаміки на прямих, а повністю познайомиться з машиною на вільних заїздах Гран-прі Європи.

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «Шумахеру не дозволили протестувати новий Ferrari». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі