вівторок, 30 жовтня 2012 11:38

Страх програти Ваху мотивує Кличка бути "кращим, швидшим, сильнішим"

Страх програти Ваху мотивує Кличка бути "кращим, швидшим, сильнішим"
Володимир Кличко битиметься з Вахом 10 листопада. Фото: itar-tass.com

Чемпіон світу за версіями WBA / WBO / IBF / IBO в суперважкій дивізіоні Володимир Кличко (58-3, 51 КО) говорить, що страх поразки є для нього кращою мотивацією для старанної підготовки до будь-якого бою.

Як відомо, останній раз Володимир програвав в 2004 році і з тих пір здобув шістнадцять перемог поспіль.

"Так, я боюся програти, але саме це і мотивує мене бути ще краще, швидше, сильніше. Я ніколи не хотів би знову випробувати гіркоту поразки і тому я так наполегливо тренуюся, - зізнався українець, - Я цілком здоровий і мені подобається те, що я роблю. Мені подобається тренуватися протягом пари місяців, а потім вийти на бій, де я можу довести, що я кращий боксер. Коли я зосереджений на 100%, мене ніхто не може перемогти. Навіть Маріуш Вах".

Однак при цьому, Кличко-молодший анітрохи не применшує достоїнств поляка, з яким йому доведеться зустрітися в ринзі 10-го листопада.

"Вах надзвичайно небезпечний. Його зріст і розмах рук більше, ніж у мене, і у нього немає жодної поразки. Незважаючи на все це, я впевнений у своїй перемозі. Ні, я не боюся його, швидше поважаю. Але, це саме та повага, яке і мотивує мене бути швидшим, сильнішим і кращим", - говорить Володимир.

Зараз ви читаєте новину «Страх програти Ваху мотивує Кличка бути "кращим, швидшим, сильнішим"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі