вівторок, 27 вересня 2011 16:53

"Стиль гри АПОЕЛа схожий з нашим" - Луческу

"Стиль гри АПОЕЛа схожий з нашим" - Луческу

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу переконаний, що завтрашня гра проти кіпрського АПОЕЛа не стане легкою прогулянкою для його команди, пише ЛІГАБізнесІнформ.

"Завтра нас чекає дуже складний матч. Зауважу, чекає гра не з кіпріотською командою, а з мікс-командою з бразильців і португальців. Це приклад розвитку бізнесу паралельно з футболом. Клубом купуються гравці, потім він намагається в Лізі чемпіонів чогось домогтися. А за рахунок цього заробити певні суми.

Я спеціально роблю цю ремарку, щоб наші вболівальники уявляли собі: завтра нас чекає дуже складна гра. Ми зустрічаємося з командою, яка у кваліфікації обіграла "Слован", а "Слован" потім обіграв "Рому". АПОЕЛ обіграв "Віслу", яка пізніше обіграла "Рейнджерс". Наш завтрашній суперник - організований колектив з хорошим тренером на чолі.

Стиль гри цієї команди схожий з нашим - специфічний футбол для латиноамериканців, що базується на гарному контролі м'яча і техніці. Тобто на хороших індивідуальних якостях футболістів АПОЕЛа", - сказав Луческу, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

Тренер також зазначив, що завтра не зіграє один з лідерів команди бразилець Фернандіньо. Зазначимо також, що матч пропустять дискваліфіковані захисники Ярослав Ракицький та Дмитро Чигринський.

Нагадаємо, матч другого туру групового раунду Ліги чемпіонів-2011/2012 "Шахтар" - АПОЕЛ відбудеться завтра в Донецьку. Початок гри о 21:45, пряма трансляція на телеканалі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «"Стиль гри АПОЕЛа схожий з нашим" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі