понеділок, 26 вересня 2011 11:22

Майже три тисячі фанів АПОЕЛа приїдуть на матч з "Шахтарем"

Майже три тисячі фанів АПОЕЛа приїдуть на матч з "Шахтарем"

На перший у сезоні - 2011/12 домашній матч "Шахтаря" у Лізі чемпіонів приїде 2600 вболівальників АПОЕЛа. Гості з Кіпру, які славляться своєю гучною і барвистою підтримкою, забронювали всі місця в секторі, відведеному для вболівальників гостьової команди на "Донбас Арені".

Причому, можна не сумніватися, що в разі надання більшої квоти для гостей вона була б повністю зайнята. Адже вболівальники кіпрського клубу відомі своїми масовими виїздами на матчі.

Так, у грудні 2009 року шанувальники команди поставили національний рекорд. Вони вирушили на матч в Лондоні проти "Челсі" в кількості більше 6 000 чоловік і запам'яталися лондонцям масовою хореографією і безперервним співом на трибунах "Стемфорд Брідж".

Цікаві кольори одягу і прапорів вболівальників АПОЕЛа, які підтримують своїх улюбленців на трибунах. На відміну від самої кіпрської команди, що грає в синьо-жовтих кольорах, фанати приходять на матчі в оранжево-чорних вбраннях і з оранжево-чорними прапорами.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - АПОЕЛ відбудеться в середу, 28 вересня. Початок поєдинку о 21:45. Пряма трансляція на телеканалі 1+1.

Зараз ви читаєте новину «Майже три тисячі фанів АПОЕЛа приїдуть на матч з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі