субота, 24 вересня 2011 22:06

"Динамо" і "Шахтар" голів не забили

"Динамо" і "Шахтар" голів не забили

У центральному матчі першого кола прем'єр-ліги Україна на переповненому стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського столичні футболісти зіграли внічию з чемпіоном країни - донецьким "Шахтарем".

Гості впевнено розпочали зустріч, але до екватора першого тайму кияни навели порядок в середині поля і мали ряд непоганих можливостей відзначитися. Особливо старався Браун Ідейє, але в першому випадку удару нігерійця не вистачило точності, а в другому - вище всяких похвал зіграв голкіпер "Шахтаря" Олександр Рибка.

Після перерви Юрій Сьомін випустив на поле Олега Гусєва замість Олександра Алієва, а його підопічні продовжили володіти ініціативою. Через годину ігрового часу воротар "гірників" знову виручив команду після прицільного удару Андрія Шевченка, а гарматний удар Гармаша прийняла на себе поперечина.

Останні двадцять хвилин команди провели на зустрічних курсах, а арбітр, порадившись з боковим рефері, не призначив пенальті у ворота "Динамо", що викликало сутичку суперників.

За десять хвилин до закінчення гри Мірча Луческу використав свій останній козир, випустивши на поле Євгена Селезньова, але і кращий бомбардир минулого сезону не допоміг відкрити рахунок в українському "класико".

Матч традиційно ряснів жорсткими зіткненнями, на двох команди заробили десять жовтих карток пишет Чемпионат.com.

11 тур

"Динамо" (Київ) - "Шахтар" (Донецьк) - 0:0 (0:0)

"Динамо": Шовковський (к), Даніло Сілва, Бетао, Вукоєвич, Попов, Шевченко, Ярмоленко, Ідейє (Нінкович, 86), Алієв (Гусєв, 46), Гармаш (Михалик, 78), Хачеріді

Запасні: Коваль, Аруна, Юссуф, Дуду

Головний тренер: Юрій Сьомін

"Шахтар": Рибка, Срна (к), Ракицький, Чигринський, Шевчук, Хюбшман, Мхітарян, Тейшейра, Вілліан, Едуардо (Коста, 58), Адріано (Селезньов, 82)

Запасні: П'ятов, Чижов, Кобін, Жадсон, Степаненко

Головний тренер: Мірча Луческу

Попередження: Адріано (16), Вукоєвич (30), Хачеріді (33), Мхітарян (56), Попов (72), Тейшейра (72), Хюбшман (75), Срна (77), Селезньов (89), Михалик (90 +1)

Арбітр: Віктор Швецов (Одеса)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Шахтар" голів не забили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі